fbpx

The Influencer Convention 2017 – SöndagsSnackis v 13

Imorse runt åtta började min hjärna och kropp så sakteliga vakna till liv i lägenheten som för ett år sedan var mitt hem i Stockholm. Jag låg en stund och tänkte igenom vad jag hade drömt i natt såsom jag ofta brukar försöka göra. Det tog inte lång stund innan fokus gick mot andra saker och inom mig började det bubbla likt sockerdricka, idéer, tankar och inspiration flödade inom mig. Jag fick en insikt,  jag inser att jag är mitt uppe i ett liv som jag för tre år sedan önskade att jag hade. I en anteckning som jag skrev i början av 2014 har jag skrivit följande:

"Jag vill vakna varje morgon med en vilja att studsa upp ur sängen för att uppleva ännu en dag av mitt fantastiska liv"

Precis så kändes det när jag vaknade och allt jag upplevt senaste veckorna och allt jag har framför mig började spelas upp inuti mig i en salig blandning av händelser, drömmar och inspiration.

Att vara en del av en gemenskap

I dagarna två har jag befunnit mig på The Influencer Convention här i Stockholm. "Sveriges största konferens om influencer marketing och personal branding". Hemma glömde jag dessvärre min kamera så det blev bara lite mobilbilder som dokumentation från helgen!

saltsjöbanan
Det tog sin lilla tid att ta sig mellan Älvsjö och Saltsjöbaden, men såå värt det!
influencer-convention
På detta "slott" befann vi oss under konferensen! 

Det är klart att jag tidigare i mitt liv har fattat att det är gött att ha människor omkring sig som stöttar och peppar, men det har ändå på något sätt inte gått in, på riktigt. För om en är en person som byggt upp murar och intalat sig att ensam är stark och att alla andra har den där gemenskapen men inte jag, då är det inte helt lätt att förstå magin kring nätverk och pepp.

Men såhär är det, du kan aldrig få någonting som du inte är redo att ta emot. Rent fysiskt kan du ta emot ett paket, men om du inte är redo så kommer gåvan inte att nå dig rent psykiskt.

Jag har jobbat som f*n med att bli mottaglig och redo för att ta emot känslan av att vara en del av gemenskap och jag börjar få smaka mer och mer på skörden som blir. Helgens konferens har varit ytterligare ett steg att bli redo. Eller snarare, jag är redo! <3

influencer-convention-lunch
Här äter vi god lunch tillsammans första dagen! All mat som serverades var vegetarisk!

Att stötta varandra

Helgens konferens har varit en stor upplevelse på så många olika sätt, det är så mycket att det är svårt att närma sig det och skriva någon slags sammanfattning av vad som hänt. Jag fokuserar därför på magin och insikterna dagarna har gett mig.

VD-influencers-of-sweden
Linda Hörnfeldt, grundare och VD för Influencers of Sweden. Tack för att du skapat det du skapat Linda! <3

Jag är en del av en gemenskap och någonting större och jag har lika mycket del av det som någon annan!

Influencers of Sweden är ett nätverk som håller på och revolutionera, och har redan börjat. Magin skapas genom medlemmars pepp och stöttning av varandra. Pris till årets medlem delades ut och det kändes som om ALLA kände att pristagaren Elin på Teknifik var värd det! Eller när Cecilia höll sin workshop, stötte på patrull och sa att "nu tar vi nya tag och börjar om". Alla deltagare tjoade, applåderade, peppade och en av deltagarna sa att "ja, men det här var bra också, jag har redan lärt mig massa". Det säger en hel del om stämningen i communityn.

aw-resQ
Härlig after-work efter fredagens intensiva schema! Här lite drinkar på "räddade" äpplen bland annat! ResQ Club har en intressant affärsidé som jag gillar starkt och det var de som bjöd på AW:n!

Vi känner redan varandra

Jag fick träffa många av mina favoritbloggar som jag regelbundet läser och kommenterar hos och det var som att träffa gamla vänner. Varma kramar redan på en gång och lätt att dra igång samtal med.

När jag tänker på de här personerna nu så känns det som att vi varit vänner länge och inte alls nyss har träffats för första gången.

Det har också varit väldigt kul att träffa större bloggare som jag inte haft personlig kontakt med på samma sätt, men läst om på olika sätt tidigare. Väldigt kul och intressant att se personerna bakom de större varumärkena!

Vi ska ta över världen

Under hela helgen har det legat som ett grått molntäcke över Saltsjöbaden där vi befunnit oss. Jag har under konferensen då och då kikat ut genom fönstren och tänkt att det är en fantastiskt utsikt och att utsikten skulle vara ännu mer fantastisk med solsken.

Sista halvtimmen igår började molntäcket spricka upp och när vi avslutade var de gråa molntäcket i stort sett borta. Vi gick ut på terrassen på Grand Hotell Saltsjöbaden och tog ett gruppfoto. Jag njöt av solens strålar och den fantastiska utsikten som blev ännu vackrare med solskenet och blå himmel.

ta-over-varlden
Såhär vacker blev utsikten när solen kikade fram och det var både en och annan influencer som passade på att fotografera!

För mig blev det ett väldigt symboliskt tecken, nu hade vi fyllt oss själva med inspiration, pepp och kunskap kring det vi håller på med. När konferensen var över öppnade himlen upp sig, solen tittade fram och vi är redo att gå ut och förändra världen! Influencers of Sweden, here we go!

Var du också med på The Influencer Convention? Länka gärna i kommentarerna om du skrivit något om den, jag vill gärna läsa och återuppleva det vi varit med om! <3

Gillade du inlägget? Dela det gärna till andra:

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Trestegsmetoden

Här presenteras Vildkrafts trestegsmetod utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Gratis video-serie

I tre delar får du ta del av Vildkrafts tre-stegs-metod. Här presenteras metoden utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar utmaning

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Steg-för-steg får du ta del av metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

0 0 röster
Inläggets betyg
Prenumerera
Meddela mig vid
guest

22 Kommentarer
Äldst
Nyast Most Voted
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Bra sammanfattning på härliga dagar. Eller hur, tillsammans är vi starka! Jag åkte tyvärr på eftermiddagen så jag missade det där magiska tillfället då himlen sprack upp! 🙁 Tröstar mig med att jag fick några vackra dimmiga bilder istället 🙂

Jag har ännu inte gjort nåt inlägg, men det kommer!

Kram Lena

Sara

precis så som du beskriver är det; helt ovärderligt!

clara Toll

http://claratoll.se/nar-jag-var-pa-tic-och-blev-starstruck-hela-tiden/

Här är mitt inlägg! Känns som vi fått exakt samma känsla efter helgen. Så kul att prata med dig och alla andra!! Vill tillbaka!!

Anna Munkhammar

Vad kul att läsa och minnas tillbaka !

[…] summering av dagen. Clara Toll har också skrivit långt och bra inlägg. Här har Anna Finnborg summerat. (tipsa gärna om fler inlägg så lägger jag in […]

Vad härligt. Bra sammanfattat men mest underbart att du uppnått ditt mål med att studsa ur sängen på morgonen. Heja dig!

Synd att vi inte fick möjlighet att prata riktigt men det tar vi igen nästa gång vi ses

Här är mitt inlägg: http://dorro.se/summa-summarum/

[…] The Influencer Convention – Beautiful Life […]

Caroline Frankesjö

Oh, det var så bra! Jag vill tillbaka. Så skönt att träffa andra som gör samma som en själv och utbyta erfarenheter! =D

Här är länken till mitt inlägg: http://lovecaroline.se/ticse

Jeanette

Jag kan bara hålla med om att det är väldigt fint att ha en gemenskap och kunna ha folk runt sig att fråga om råd och hjälp.

Jag har skrivit om helgen nu på min blogg, behövde några dagar att smälta allt då det var så mycket bra saker som sades under föreläsningarna och workshopsen.

http://www.jeanetteseflin.com/blog/influencer-convention-2017

[…] Linda, Träningsglädje del 1, Träningsglädje del 2,  Underbara Clara, Beautiful life, Clara Toll, Bisonblog, Wallenrud, Dorro, En Emilia del 1, En Emilia del 2, Annika Bäckström del […]

Alexandra Bylund

Fina bilder! Och ja, visst var det en grym konferens! Så himla inspirerande!! 🙂 Kul att ses också. Kram

Caroline

Såå kloka ord! Även jag tyckte att det kändes konstigt men spännande att plötsligt träffa personer man haft kontakt med via nätet, nu i verkligheten.

Jag fastnade lite för det du skrev: …”För om en är en person som byggt upp murar och intalat sig att […] alla andra har den där gemenskapen men inte jag, då är det inte helt lätt att förstå magin kring nätverk och pepp.” Alltså, jag är tyvärr fortfarande en sådan person som känner sig lite utanför, och jag hade därför både positiva och negativa känslor inför den här konferensen.

Det är läskigt att träffa nya människor (därför drar jag mig från det), men en sak jag tar med mig från helgen är att det är så mycket bättre att omge sig med peppande och inspirerande människor än att lyssna på de som försöker trycka ner en. Även om det känns som att jag själv inte bidrog med så mycket så gav det många nya insikter och kunskaper =)

Mitt inlägg hittade du här: http://carolinewm.se/the-influencer-convention-2017-tva-dagar-om-influencer-marketing/

[…] Nämnde det i fredagens inlägg också, men jag ska på The Influencer Convention (UPDATE: Här kan du läsa om min helg på The Influencer Convention) i dagarna två (fredag och lördag)! Ser mycket fram emot ny kunskap, inspiration och […]

OM MIG

Som samtalsterapeut & coach hjälper jag dig att hitta mod och tid att möta det som är du, dina känslor och behov.

Anna-Vildkraft
22
0
Vad tänker du? Dela gärna med dig i kommentarsfältet!x
()
x

Sök på vildkraft.se

Här kan du söka rätt på det du letar efter! Som ett google, fast bara här på vildkraft.se

Om du ändå inte hittar det du letar efter kan du alltid maila anna@vildkraft.se så får du hjälp inom kort!