unna-dig-hudvård-träning

Unna dig någonting bra i vår!

In Personlig Tränare by Vildkraft0 Comments

I slutet på april kommer det finnas möjlighet att kombinera det bästa av två världar, massa hudvård och enkel träning! Jag och Elin Söderling anordnar ett tre timmar långt event som bara handlar om att ta hand om dig själv. Vi vill skapa möjligheten att unna dig något bra i vår!

Elin kommer visa upp delar av Mary Kay:s fantastiska hudvård:

mary-kay-satin-lips

Detta läppset som används i två steg är verkligen balsam för själen, eller jag menar, balsam för läpparna!

mary-kay-satin-hands

Även nu när vi går mot varmare tider så är i alla fall mina händer fortfarande i behov av massa fukt! Här är ett handset som ni kommer få möjlighet att prova!

Under tiden ni får möjlighet att lyxa med hudvård så kommer det finnas tillgång till fika/mellanmål. Vi kommer bjuda på ett nyttigare alternativ till fika än vad som annars brukar vara standard.

Som avslutning på eventet kommer jag leda ett utbildande träningspass där vi går igenom sex stycken grundövningar inom styrketräning: knäböj, utfall, drag, press, marklyft/höftfällning och bålövningar. Målsättningen med passet är att du kommer lära dig mer om grundläggande teknik och skapa ännu mer trygghet och kunskap kring att träna på ett säkert och bra sätt.

Passet kommer mestadel utföras med kroppsvikten som redskap, men det finns också möjlighet att testa övningarna med lite olika redskap! Förhoppningen är att du ska känna dig tillräckligt säker på grundövningarna att du utan problem kan gå till gymmet veckan efter och köra igenom ett helkroppspass.

Eftersom vi använder oss av kroppsvikten i första hand så kommer det vara enkelt att köra igenom ett helkroppspass även hemmavid!

tranings-event-orebro

Även om det kan vara bra med kompletterande redskap så kommer du kunna köra ett helkroppspass med bara kroppsvikt!

Hudvård & Träning – Unna dig någonting bra i vår!

När: 23 april 14.00-17.00

Plats: Xplore Fitness i Örebro

Pris: 200 kr (ink moms)
Betalningsinstruktioner (bankgiro eller swish) får du efter att du anmält dig! Rabatterbjudande: 50 kr rabatt till dig som bjuder in en vän som följer med. 

Anmälan: Maila namn och mobilnr till anna@beautifullife.se
Skriv Hudvård + träning i rubrikraden. Ange också eventuella allergier i din anmälan så försöker vi anpassa fika/mellanmål!

Mer information hittar du i evenemanget Hudvård & Träning – unna dig någonting bra i vår! Dela gärna eventet även om du själv inte har möjlighet att gå, det blir jag superglad av!

Hoppas vi ses!

Vad skulle du vilja gå på för spännande event om du fick drömma fritt?

Leave a Comment