TerapiSAMTALSTERAPI

Vill du må så bra som du förtjänar att göra? Finns det någonting som skaver och ligger i vägen för att du ska känna dig tillfreds med livet? Kanske är du bara nyfiken på att lära känna dig själv och dina mönster bättre? Oavsett anledning till varför du söker terapi så har jag som terapeut ett empatiskt öra och ett förstående hjärta.

I terapiprocessen får du bearbeta både dina känslor och tankar och lär dig sätt att förhålla dig till det som händer i ditt liv. Samtalet ligger i fokus, men jag har också andra verktyg som vi kan jobba med, såsom visualisering, bildterapi, drömmar, regressioner, andning och meditationer. Processen styrs av dina behov just där och då vi ses.

Just nu söker jag träningsklienter som vill påbörja sin terapi hos mig. Terapisessionerna genomförs med hjälp av Skype eller i mitt samtalsrum utanför Vretstorp.

Som träningsklient betalar du endast 400 kr/timma. Jag erbjuder alltid 30 minuter gratis konsultation över telefon.

Mer information om min utbildning hittar du längst ner på denna sida.

Jag tar inte emot träningsklienter under 18 år och inte heller personer med allvarlig psykisk ohälsa. Den möjligheten och kompetensen har jag inte. Jag har tystnadsplikt och följer sekretesslagen (1980:100).

REGRESSIONSTERAPI

”Först kände jag att jag i och för sig kunde slappna av, men mina tankar låg som en hinna i vägen för det jag ville uppleva. Sen var det som om mina känslor fattade vitsen med det hela. Jag har hittat en plats, en känsla, ett fokus som jag redan hunnit använda flera gånger när jag hamnat i sinnesstämningar jag tidigare lätt fastnat i. Det känns både stärkande och befriande.” Maria, maj 2015

”Jag gick en session hos Anna då vi gjorde en regression för att komma till roten av min fobi för kladd. Anna guidade mig tryggt och lugnt. Jag fick upp minnen från när jag var liten och genom att uppleva det som var och göra skiftningar i minnena fick jag jättestarka upplevelser. Det gör att jag nu inte har problem med kladd, färg och liknande. Jag rekommenderar Anna som terapeut!” Per Hed, maj 2015

Regressionsterapi är ett av de redskapen jag kan använda i terapisamtal och är en visualiseringsmetod där vi arbetar med att genomleva känslor och möta eller se grundorsaken till varför vi reagerar som vi gör (med tankar, beteenden och känslor). Många av svaren vi söker, som har med vår livssituation och relationer att göra, kan vi hitta i oss själva, i vårt undermedvetna. Som terapeut hjälper jag dig att plocka fram detta under djup avslappning och vägledning. Som terapeut kommer jag styra så lite som möjligt för att dina egna bilder och känslor ska kunna komma upp.

I en regression kan du möta situationer som du lever i i nuet, barndomsminnen, fantasivärldar och det vi kallar symboliska liv (scenarier som symboliserar någonting du behöver se eller uppleva med koppling till din nu-situation).

Läs gärna inlägget ”Regression – hur går det till?” om du vill veta mer.

Exempel på situationer som vi kan jobba med inom regressionsterapin:
– fobier & rädslor
– varför triggar vissa människor mig mer än andra?
– få förståelse för återkommande mardrömmar
– oförklarlig värk i kroppen
– relationsproblematik
– hämningar
– lågt självförtroende/självkänsla
– stress

UTBILDNING

Jag är utbildad regressionsterapeut och SER-terapeut genom SER-akademin i Helsingborg. Jag går min sista termin under höstterminen 2016 och kan därför erbjuda träningsklienter till reducerat pris, se prislista.


För att komma i kontakt med mig så maila mig på anna@beautifullife.se eller fyll i nedanstående formulär så hör jag av mig till dig inom kort!

3 Comments

Post a Comment