TräningPersonlig tränare

Är det dags att äntligen komma över tröskeln och faktiskt komma till skott med träningen? Jag har stor erfarenhet av personer som vill komma igång och hitta någon form av aktivitet som realistiskt fungerar i sin vardag. Väl inne i ekorrhjulet och vardagspusslet så är det inte alltid så lätt att prioritera sig själv och hitta tid för träning. Jag hjälper dig att hitta det som ger just dig störst effekt och passar för dig utifrån dina behov, livssituation och målsättning.

Jag fick en gång höra ett kärleksfullt uttalande från en PT-klient att ”Du är inte perfekt och det är det som gör dig perfekt för rollen som min PT”. Jag försöker alltid dela med mig av mina egna erfarenheter och berätta hur jag klarar av min vardag och lär mig nya saker om du som klient är intresserad av det. För mig känns det självklart att bjuda på mig själv om det känns rätt i stunden!

Jag brinner för att all träning som blir av är bra träning! Och träning som du mår bra av, och blir glad av att genomföra, är träning som lättare blir av i framtiden. Träning behöver inte vara avancerat, om du inte vill det förstås.

För mer information, frågor och/eller bokning, maila mig. Mer om mig och mina utbildningar hittar du här och prisuppgifter på mina tjänster hittar du här.

Läs gärna blogginlägget ”Personlig träning – hur går det till?” om du vill veta mer hur en första träff kan gå till.

Exempel på vad våra timmar tillsammans kan innehålla:

  • samtal om målsättning och dagssituation
  • screening-test, hur fungerar din kropp idag? Vad behöver du stärka upp?
  • konditions-/styrketester
  • löpcoachning, hur ser ditt löpsteg ut? Vad kan du förbättra för snabbare fart och kanske mindre smärtor/skaderisk?
  • maganalys, hur ser din aktivering av bålstabiliteten ut efter en graviditet? Enkla tips och övningar
  • genomgång av träningsprogram
  • tekniktips på övningar
  • kostrådgivning

För att komma i kontakt med mig så maila mig på anna@beautifullife.se eller fyll i nedanstående formulär så hör jag av mig till dig inom kort!

No Comments

Post a Comment