Om migAnna Finnborg

Finnborg_Anna

Välkommen hit!

På den här sidan kan du läsa mer om mig, Anna Finnborg, skaparen av företaget och bloggen Beautiful Life med inriktning mot träning och terapi.

Sju snabba:

Namn: Anna Finnborg
Född: 1983 i vågens tecken
Bor: Hus på landet i skogen utanför Vretstorp, Örebro
Husdjur: Katten Ronja
Sysselsättning: Driver företaget Beautiful Life och jobbar på Coop
Kontakt: anna@beautifullife.se eller via formulär under Kontakt

Om mig

Mitt namn är Anna Finnborg och jag har alltid vetat att jag skulle starta eget. Jag gick rätt tidigt i livet starta eget-kurser genom att övertyga människor om att jag hade en tydlig affärsplan, men någon verklig plan hade jag inte egentligen. Jag var framförallt ute efter att få veta mer om hur jag skulle gå till väga för att göra min dröm om eget företag verklig. Jag läste också lite ekonomi på universitetet för att lära mig mer om företagande. Problemet har varit att jag inte vetat vad mitt företag skulle ha för inriktning, men i maj 2016 tog jag äntligen steget att driva eget!

Med mig genom livet har jag, på gott och ont, en stark drivkraft och ett sökande inom mig som för mig framåt och till nya saker. För några år sedan var jag fullt fokuserad på att skapa en karriär inom handeln, men min livsplan tog en annan vändning. I maj 2014 sade jag upp mig från ett välbetalt säljchefsjobb utan att veta speciellt mycket om framtiden. Jag visste bara att jag vill ha en förändring, mer om denna förändring kan du läsa i inlägget: ”En terapi för hjärta och själ”.

Jag började under 2014 utbilda mig inom träning och fick jobb på Friskis&Svettis, där jag tidigare lett spinning ideellt. I april 2016 följde jag min inre röst som sade att det är dags att förändra inriktningen på livet lite till och jag sade upp mig igen. Under 2016 har jag startat ett eget företag och jag vill hjälpa andra människor att hitta rätt väg i livet, att hitta tillbaka och in i sig själva. Inriktningen på företaget blev träning och terapi. Min styrka och nisch är att jag kan kombinera min erfarenheter och utbildningar inom dessa ämnen och jag brinner för att hjälpa andra människor, och mig själv, till bättre hälsa. Mer om mina utbildningar kan du läsa lite längre ner.

publicitet-na-artikel

En fin artikel som publicerades i NA sommaren 2016

Människor runt omkring mig brukar säga att jag är modig som hela tiden gör de här förändringarna. Jag ser det mer som jag inte kan låta bli att följa min intuition och livsväg. När jag väl började lyssna på den så blev varje avgörande beslut så mycket lättare att ta och gå till handling i.

Att lyssna på sitt inre är inte alltid lätt i alla situationer och om du vill veta mer om mig personligen så har jag under 2016 skapat en kategori med mer personliga inlägg, nämligen Personliga Anna. Där hittar du bland annat ett inlägg där jag nämner min introverta sida som jag då och då glömmer bort i perioder eftersom jag också har en extrovert sida, ”Personlighetstyp A och introvert och extrovert… och…. och….

Jag har tidigare bloggat i olika omgångar, mina två första bloggar handlade om mat och min tredje blogg handlade om träning. Beautiful Life startade jag i januari 2013 och jag hade precis kommit hem från en resa i Malaysia där jag funderat på livet och insåg att jag ville ta upp skrivandet igen. Mitt första inlägg här heter ”Klyschiga skrivardrömmar från barndomen” och handlar mycket om att skriva, livssituationen då och drömmar om framtiden. Jag har inte bloggat regelbundet sedan dess, men bloggen har funnits med i bakgrunden då och då. Under våren 2016 tog jag upp bloggandet regelbundet igen och använder nu bloggen och hemsidan som en del av marknadsföringen av mitt företag.

hemmagjord-granola

I perioder tycker jag om att blogga om mat och min trädgård!

Min målsättning med beautifullife.se är att få utlopp för mina skrivardrömmar och nå ut med mina kunskaper och tankar till dig som är intresserad av hälsa och personlig utveckling. Det finns också inlägg om livet på landet, egen odling och matlagning. Jag drömmer om att se bloggen växa sig större och att kunna samarbeta med olika företag som jag tycker är relevanta till det jag skriver om! Om du gillar det du läser här på bloggen får du jättegärna dela den eller inlägget till dina vänner och följare! Det betyder otroligt mycket för mig och min framtid <3

Sociala medier:

Min strategi för de olika sociala medierna som jag finns på är att dela med mig av olika saker i de olika kanalerna för att du ska känna att det finns ett mervärde i att följa med mig på flera ställen.

Följ med mig till följande ställen om du vill veta mer:

Följ mig gärna på Bloglovin eller med hjälp av Feedly så att du inte missar någon av mina blogguppdateringar!

Samarbeten:

Jag samarbetar gärna med företag eller andra bloggar om jag anser att det gynnar bloggens inriktning och mina intressen och är öppen för förslag. Om du vill veta mer om mitt resonemang kring samarbeten och liknande så kan du läsa mer på sidan om PR & Policy. Maila gärna på anna@beautifullife.se om du är intresserad eller har förslag på samarbeten!

Tjänster jag kan erbjuda är bland annat:

 • Sponsrade samarbeten på bloggen och i mina sociala medier
 • Produkttester, recensioner och pressevents
 • Ambassadörskap
 • Gästbloggande
 • Personlig träning
 • Företagsträning
 • Gruppträning
 • Kostrådgivning
 • Samtalsterapi
 • Leda meditationer, regressioner, drömterapigrupper, EFB (en slags frigörande andning, Energy Flow Breathing)
 • Föreläsningar/Workshops

Mina utbildningar:

SER-terapeut på SER-akademin (klar dec 2016)

Certifierad MammaMage tränare, Katarina Voxnerud (2015

Friskis&Svettis:

 • HIT-ledare (2015)
 • Personlig Tränare (2015)
 • gyminstruktör (2014)
 • cirkelgymledare (2014)
 • träna ute-ledare (2014)
 • spinningledare (2010)

DS Trademark:

 • personlig tränare (2014)
 • kostrådgivare (2014)

Örebro Universitet:

 • Kost för träning och prestation (2016)

 

Andra roliga saker som jag varit med om i utbildningsväg är till exempel: Journalistiskt skrivande (Berghs School of Communication 2013), Bra Chefer (Coop Sverige 2010), Nationalekonomi & Retorik (2006-07 Örebro universitet) och Företagsekonomi (2003, Örebro universitet).

MammaMage-Finnborg


För att komma i kontakt med mig så maila mig på anna@beautifullife.se eller fyll i nedanstående formulär så hör jag av mig till dig inom kort!

1 Comment

Post a Comment