Categories:

Konsulter sökes!

Konsulter sökes!

Känner du att du vill hitta nya möjligheter i ditt liv? Ett nytt jobb? En ny hobby? Jag söker just nu nya team-medlemmar som vill lära sig mer om hudvård och make up och få möjlighet att dela med sig av fantastiska produkter till fler.

Många jag träffar pratar om att de vill ha en förändring, men de vet inte riktigt vart de ska börja. Högt på listan brukar också mer tid och mer pengar stå. Med din drivkraft och din vilja att utvecklas så kan denna möjlighet som jag erbjuder leda till att du får just mer tid och mer pengar i ditt liv.

IMG_2227

Det här skrev jag i min Bullet Journal imorse <3 Så sant!

Specialerbjudande från mig

Min stora drivkraft är att få människor att växa och utvecklas, därför erbjuder jag lite extra bonus:ar om du ansluter till mitt team innan 30/7-2017.

Jag vill inte att gamla mönster och hinder ska sätta käppar i hjulet för dina drömmar. Det som har varit har varit och det är dags att fortsätta din väg framåt, det är dags att leva det liv som du förtjänar, om du är redo att släppa offerkoftan.

IMG_2224

Här fyller jag i våra hjärtan och vår målplan efter att vi nått vårt delmål i juni! Alltid så himla glad på måndagsmöte!

Mina erbjudanden:

 • Från den veckan du bestämmer dig för att gå med i mitt team så får du en timma samtal med mig i veckan där jag delar med mig av mina kunskaper och redskap från samtalsterapin. Vi bryter ner det som du upplever hindrar dig från att boka klasser och visa produkter för andra. Dessa samtal pågår under fem veckor, det vill säga du får hela 5×60 min personlig utveckling, helt gratis!
 • Från och med att vi blir tre medlemmar i mitt team så kommer jag ett gruppsamtal i veckan över Skype eller Zoom där vi tillsammans pratar om hinder och motstånd och bryter igenom. Självklart firar vi också våra framgångar! Vi bryter ner de psykiska hinder som står i vägen och hyllar det som gått bra sen sist.

Ett fantastiskt företag

Det finns en otrolig anda inom Mary Kay. Trots att vi alla säljer samma produkter så finns det ingen intern konkurrens eller vassa armbågar. Tvärtom, vi lär av varandra och alla framgångar firas tillsammans.

En gyllene regel i företaget är att du behandlar andra såsom du själv vill bli behandlad. Företaget genomsyras också av ”Go-Give”, vilket också är en titel som årsvis koras nationellt, men också månadsvis eller kvartalsvis i din egen unit/team. Go-Give-titeln går till en konsult som delar med sig av sin kunskap och sprider glädje och inspiration i gruppen.

mary-kay

Ständigt belöningar för det du åstadkommer! Här blev jag Queen of Sale i mitt team för andra månaden i rad!

Mary Kay erbjuder

Det finns många fördelar med att vara fristående hudvårdskonsult genom Mary Kay. Jag berättar gärna mer i ett personligt möte, eller på ett måndagsmöte, men här kommer några av mina favoriter:

 • Du får möjlighet att köpa in produkterna till 50% av det priset som står i katalogen. Du kan sedan själv sätta rabatterade priser till dina framtida kunder om du vill, det bestämmer du själv.
 • Med en produktgaranti kan du alltid vara trygg med din försäljning. Om en kund är missnöjd med någonting de köpt av dig och minst halva innehållet kvar i förpackningen så skickar du bara tillbaka produkten till huvudkontoret och får en ny full förpackning och du kan erbjuda din kund en annan produkt eller pengarna tillbaka. Superbra!
 • Måndagsmöte med din unit varje vecka. En unit är ett större team och din lokala Sales Director håller i mötet. Otroligt härlig gemenskap och massor med härlig energi. Behöver upplevas för att förstå! Många blir förvånade hur fulltankade de blir med energi efter att ha medverkat på ett måndagsmöte.
 • Du får ta del av regelbundna utbildningar kring hudvård och make up och ständigt utvecklas. Jag upplever att jag ständigt utvecklas inom Mary Kay både i produktkunskap och i personlig utveckling.
 • Ett otroligt stort och häftigt seminarium anordnas i september varje år. Som ny konsult går du gratis på ditt första års seminarium!
 • Det erbjuds ständigt nya utmaningar där du blir belönad med olika spännande saker. Ibland är det extra utbildningar och andra gånger kan det vara produkter eller annat skoj.
 • Och framförallt, frihet att arbeta precis när du vill och hur mycket du vill. Ju mer du arbetar, ju mer får du tillbaka och det finns flertalet sätt att utveckla din verksamhet och inbringa mer pengar i din kassa.

konsulter-sökes

Jag träffar hela tiden massa nya och härliga människor i mitt arbete med Mary Kay!

Min upplevelse

Jag har lärt mig otroligt mycket om hudvård, make up och även mig själv under de här månaderna som jag tog steget in som fristående hudvårdskonsult. Massa bra tips som jag nästan kan bli lite frustrerad över att jag inte fått lära mig någonstans tidigare i mitt liv. Så enkelt, så bra! Det är också en av mina stora drivkrafter i denna verksamhet, att jag vill fortsätta sprida dessa enkla tips och massa bra och ha råd!

Förutom det har jag också upplevt:

 • Fantastisk gemenskap på måndagsmötena och nya vänskapsband som fortsätter att utvecklas
 • Belöning för mitt arbete och massor av skön bekräftelse för det jag gör. Jag har tidigare skrivit om ”Varför jag inte är chef längre” och hur viktigt det är att bekräfta medarbetare och utveckla relationer för att de/vi ska göra ett bra jobb. Inom Mary Kay är detta en av grundstommarna och jag lovar att ingen går osynlig ifrån ett måndagsmöte!
 • Massor med underbara skrattstunder!
 • Några tårar i ögonvrån när jag hört andra berätta om sina utveckling och även sett med egna ögon hur personer gått från ångest till stora framsteg och vågat saker de inte trodde var möjligt.

IMG_2219

Alltså, den här kvällen med spelet Speak Out var galet roligt. Jag skrattade så jag grät flera gånger!

Konsulter sökes – Hur går det till?

Om du känner dig minsta nyfiken på det jag precis beskrivit så bokar jag gärna in ett möte tillsammans med dig och berättar mer. Självklart får du också prova produkterna om du inte gjort det tidigare. Ett möte är inget bindande, du får så klart fundera på saken efter mötet också för att du ska känna dig säker på att det här är någonting du verkligen vill göra.

För att gå in som fristående hudvårdskonsult behövs inte någon stor startavgift. Det minsta du behöver betala in är 999kr, vilket är vad startväskan kostar. Du får produkter för flertalet tusenlappar i den väskan och det finns några som kommit igång med sin verksamhet med bara den.

Jag rekommenderar dock att du lägger en startorder med lite fler produkter för att lättare komma igång med visningar och även ha lite produkter till dig själv att använda och prova, men det är som sagt inget tvång för att skriva in dig.

IMG_2222

Här är jag och min kollega Tanja när vi fått lite nya saker för våra prestationer!

Jag ser fram emot att gå in i ett växande team och hoppas du, en av mina läsare, blev nyfikna på att veta mer. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller vill boka in ett möte! Jag finns på anna@beautifullife.se eller 0708-45 70 08

You Might Also LikeNo Comments

Post a Comment